Дієта для очищення організму.
Іноді нашому організму потрібно позбавитися від зайвого баласту, скапливающего у вигляді шлаків. Допомогти йому можуть вода, клітковина і різні грубі злаки, приміром, коричневий рис.
Суть дієти для очищення полягає в тому, щоб з'їдати щодня:
3 порції коричневого рису, 1 порція повинна становити 60 р.
фрукти або сухофрукти (100 г),
овочі (300-400 г),
нерафінована оливкова олія (1 ст. л.),
І регулярно в день випивати якомога більше води, зеленого або трав'яного чаю,
соків з фруктів та овочів.
Дієти можна дотримуватися 3 14 днів.
Після дієти не рекомендується ще днів 5 їсти жирну їжу, борошняне.
Зразкове меню може виглядати так:
Кожен день повинен починатися з того, що ви випеваете води без газу (1 склянку) або ж чашку трав'яного або зеленого чаю.
Сніданок яблуко (апельсин, груша, 2 фініки, фруктовий салат), рис з тертої цитрусової цедрою і соком, корицею, виноградом і родзинками і т. д.
На обід йде бульйон з овочів, рис із зеленню, печерицями, квасолею і будь-якими іншими овочами, салат зі свіжих овочів.
Вечеря може виглядати так бульйон з овочів або порція рису з різними овочами (свіжими або вареними), салат з овочів.
Салати можна заправляти тільки яблучним або винним оцтом, оливковою нерафінованою олією або горіховим.
Овочевий бульйон.
Щоб його приготувати, потрібно порізати 300 г овочів (морква, цибуля, селера,
маленький картопля, капуста та ін),залити це водою (1 л), поставити варитися. Після закипання варити півгодини на маленькому вогні.
В кінці додати зелені (кріп, зелену цибулю, петрушку, базилік і ін)
Потім його потрібно процідити і остудити.
У холодильнику бульйон можна зберігати 4 дні, але рекомендується робити кожен раз свіжий.
У готовий бульйон можна потім додати вівсяної крупи або порцію рису.
Іноді нашому організму потрібно позбавитися від зайвого баласту, скапливающего у вигляді шлаків. Допомогти йому можуть вода, клітковина і різні грубі злаки, приміром, коричневий рис.
Суть дієти для очищення полягає в тому, щоб з'їдати щодня:
3 порції коричневого рису, 1 порція повинна становити 60 р.
фрукти або сухофрукти (100 г),
овочі (300-400 г),
нерафінована оливкова олія (1 ст. л.),
І регулярно в день випивати якомога більше води, зеленого або трав'яного чаю,
соків з фруктів та овочів.
Дієти можна дотримуватися 3 14 днів.
Після дієти не рекомендується ще днів 5 їсти жирну їжу, борошняне.
Зразкове меню може виглядати так:
Кожен день повинен починатися з того, що ви випеваете води без газу (1 склянку) або ж чашку трав'яного або зеленого чаю.
Сніданок яблуко (апельсин, груша, 2 фініки, фруктовий салат), рис з тертої цитрусової цедрою і соком, корицею, виноградом і родзинками і т. д.
На обід йде бульйон з овочів, рис із зеленню, печерицями, квасолею і будь-якими іншими овочами, салат зі свіжих овочів.
Вечеря може виглядати так бульйон з овочів або порція рису з різними овочами (свіжими або вареними), салат з овочів.
Салати можна заправляти тільки яблучним або винним оцтом, оливковою нерафінованою олією або горіховим.
Овочевий бульйон.
Щоб його приготувати, потрібно порізати 300 г овочів (морква, цибуля, селера,
маленький картопля, капуста та ін),залити це водою (1 л), поставити варитися. Після закипання варити півгодини на маленькому вогні.
В кінці додати зелені (кріп, зелену цибулю, петрушку, базилік і ін)
Потім його потрібно процідити і остудити.
У холодильнику бульйон можна зберігати 4 дні, але рекомендується робити кожен раз свіжий.
У готовий бульйон можна потім додати вівсяної крупи або порцію рису.
Коментарі
Дописати коментар