Перейти до основного вмісту

Всього одна вправа для королівської постави .

Всього одна вправа для королівської постави .
Сутулість це не тільки естетичний недолік. Нехтуючи вправами для постави, ми завдаємо шкоди багатьом важливим органам серця, легень, шлунку, підшлунковій залозі, які змушені функціонувати в «здавленим» положенні.
Таким чином, красива постава це не тільки краса, але й здоров'я. У чому для красивої постави допомагає лише одне просте базова вправа, яка широко використовується в медицині і спортивних тренуваннях 2222299_ad63740_jpeg (330x264, 15Kb)- Вихідне положення і виконання:
ляжте на живіт, витягніть руки уздовж тулуба, зафіксуйте ноги.

На видиху підніміть верхню частину тіла від статі, зберігаючи положення рук і ніг. На вдиху опуститеся в початкове положення. Повторіть 10 разів.

Виконуйте цю вправу 3 рази в тиждень і ваша постава буде ідеальною. Крім того, воно додатково ще і підтягує сідничні м'язи.

Додатковий бонус для дівчат:
сутулість призводить до того, що з часом м'язи грудей коротшають, «ховаючи» і красивий бюст. Дана вправа дозволяє виправити і це.

Ідеально для всіх, хто засиджується перед комп'ютером.

PS. Важливий коментар: обережно тим, у кого проблеми або болю в поперековому відділі. М'язи, що відповідають за розгинання хребта, в основному у всіх у постійному напруженні, тому що ще повинні утримувати і стабілізувати його. А це вправа введе м'язи в ще більший тонус і поглибить лордоз. Що, в свою чергу, спровокує ще більшу навантаження на поперековий відділ.
2222299_korolevskayaosanka1 (600x351, 37Kb)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Лавровий лист - один із засобів догляду за волоссям.

Лавровий лист один із засобів догляду за волоссям. Ще з давніх пір прянощі прийнято використовувати не тільки в кулінарії, але і в лікувальних цілях. Лавровий лист став не тільки обов'язковою для додавання приправою при варінні супів, але й одним із засобів по догляду за волоссям. Лавровий лист стане знахідкою для людей як і з комбінованою шкірою , так і для тих людей, які мають проблеми з лупою, або ж з роботою сальних залоз (підвищена жирність волосся). Також користь від рослини може бути тонізуючої та відновлювальної, що сприяє активному застосуванню масок, настоїв і масла з лаврового листа після фарбування волосся , їх освітлення і інших маніпуляцій, які негативно впливають на подальше зростання волосся. Лавровий лист може бути застосований трьома основними спобличчями. Перший спосіб має на увазі під собою використання відвару. Відвар лаврового листя застосовується як для ополіскування волосся. Крім того, масло лаврового листа досить часто додається в домашні маски  для волосян...

Шампунь з харчової соди : Змусить рости волосся набагато швидше..

Шампунь з харчової соди : Змусить рости волосся набагато швидше.. З-за своїх численних цілющих властивостей, харчова сода має широкий спектр застосування, для очищення, приготування їжі, а також для лікування різних захворювань. Різноманітно її застосування і в косметичних цілях Тим не менше, здається, що ми дізнаємося про нові сплиця застосування цього універсального інгредієнта кожен день. Ось, наприклад як взаємодіє сода з шампунем . Щоб прискорити ріст волосся і запобігти несприятливий вплив на них жорсткої води, спрею або інших засобів, додайте трохи соди ваш шампунь кожен раз, коли ви миєте голову. Ваші волосся будуть чистими і неймовірно яскравим. Сода з шампунем для волосся: кому підійде? Насамперед, зазначимо, що сода особливо хороша для людей, чиї волосся дуже швидко стають жирними, а епідерміс голови виділяє багато шкірного сала. Сода це чистий луг, яка розчиняє ці жири, а значить робить волосся чистим. Щоб позбутися від забруднень однієї тільки соди буде мало, тому жінк...

Камфорне масло: користь і шкода....

Камфорне масло: користь і шкода.... Ефірне камфорне масло отримують з деревини камфорного дерева, відомого також під назвами Японський лавр, і Коричник камфорний. Камфорні дерева ростуть на Тайвані, в Південному Китаї, і в Японії, в іншому в Африці, і на Цейлоні їх теж можна зустріти, так як їх там давно і успішно вирощують. Ці дерева досягають дуже великих розмірів, і містять у своїй деревині камфорне масло, що отримується звідти методом дистиляції з водяною парою. Вже отримане ефірне масло поділяють на фракції, які мають різний склад. Це коричневе камфорне масло і біле камфорне масло . І саме біле камфорне масло, яке являє собою безбарвну, або світло-жовту маслянисту рідину, з дуже насиченим ароматом камфори використовують в аромотерапії та косметології. Якими ж властивостями володіє камфорне масло, корисно чи шкідливо? І те, і інше. Користь і шкода камфорного масла обумовлений природними властивостями цієї речовини. В склад ефірної олії камфорного дерева входять: монотерпени (л...