Перейти до основного вмісту

Супер крем, який врятує від целюліту.

Супер крем, який врятує від целюліту.
2222299_syper_krem (604x402, 65Kb)- nВсе просто берете порожню баночку об'ємом 200мл, звичайний крем, краще брати дитячий, т. до. у ньому найменше шкідливих добавок. Викладаємо крем в нашу баночку, але не до самого верху, залишаємо приблизно 1 см(щоб зручно було розмішувати). n
Далі додаємо 2 таблетки мумійо, вони через якийсь час розчинятися в крем, крем набуває більш темний колір і не приємний запах, але це не надовго. Потім додаємо 10 крапель олії апельсина, 10 крапель ялівцевого масла і 2-5 крапель олії кориці ( кориця дає дуже сильний запах, тому додаєте по 1 краплі і перемішуйте, поки не досягнете приємного вам запаху, особисто я не виношу сильного запаху кориці, додаю максимум 3 краплі).От і все. Вуаля, наш крем готовий!!!

Муміє прекрасний засіб від розтяжок, підтягує шкіру, підвищує її пружність. (20 таблеток коштують приблизно 90р)

Ефірне масло апельсина має антицелюлітний ефект, пом'якшує шкіру, підвищує пружність. (40р)

Кориця також дуже ефективна при целюліті, підтягує шкіру. (65р)

Ялівцеве масло ліквідує в'ялість шкіри, підвищує її пружність, усуває розтяжки і целюліт. (40р)

Як бачите, приготувати крем дуже просто, всі компоненти можна придбати в будь-якій аптеці за доступними цінами. Виходить дуже економічно і на довго вистачає, а главно це результат! Розтяжки менш помітними, целюліт теж на грані зникнення, і шкіра стала такою пружною і ніжною, хочеться постійно себе чіпати) Молодий чоловік оцінив) загалом, дівчатка, всім раджу спробувати не пошкодуєте!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Лавровий лист - один із засобів догляду за волоссям.

Лавровий лист один із засобів догляду за волоссям. Ще з давніх пір прянощі прийнято використовувати не тільки в кулінарії, але і в лікувальних цілях. Лавровий лист став не тільки обов'язковою для додавання приправою при варінні супів, але й одним із засобів по догляду за волоссям. Лавровий лист стане знахідкою для людей як і з комбінованою шкірою , так і для тих людей, які мають проблеми з лупою, або ж з роботою сальних залоз (підвищена жирність волосся). Також користь від рослини може бути тонізуючої та відновлювальної, що сприяє активному застосуванню масок, настоїв і масла з лаврового листа після фарбування волосся , їх освітлення і інших маніпуляцій, які негативно впливають на подальше зростання волосся. Лавровий лист може бути застосований трьома основними спобличчями. Перший спосіб має на увазі під собою використання відвару. Відвар лаврового листя застосовується як для ополіскування волосся. Крім того, масло лаврового листа досить часто додається в домашні маски  для волосян...

Шампунь з харчової соди : Змусить рости волосся набагато швидше..

Шампунь з харчової соди : Змусить рости волосся набагато швидше.. З-за своїх численних цілющих властивостей, харчова сода має широкий спектр застосування, для очищення, приготування їжі, а також для лікування різних захворювань. Різноманітно її застосування і в косметичних цілях Тим не менше, здається, що ми дізнаємося про нові сплиця застосування цього універсального інгредієнта кожен день. Ось, наприклад як взаємодіє сода з шампунем . Щоб прискорити ріст волосся і запобігти несприятливий вплив на них жорсткої води, спрею або інших засобів, додайте трохи соди ваш шампунь кожен раз, коли ви миєте голову. Ваші волосся будуть чистими і неймовірно яскравим. Сода з шампунем для волосся: кому підійде? Насамперед, зазначимо, що сода особливо хороша для людей, чиї волосся дуже швидко стають жирними, а епідерміс голови виділяє багато шкірного сала. Сода це чистий луг, яка розчиняє ці жири, а значить робить волосся чистим. Щоб позбутися від забруднень однієї тільки соди буде мало, тому жінк...

Камфорне масло: користь і шкода....

Камфорне масло: користь і шкода.... Ефірне камфорне масло отримують з деревини камфорного дерева, відомого також під назвами Японський лавр, і Коричник камфорний. Камфорні дерева ростуть на Тайвані, в Південному Китаї, і в Японії, в іншому в Африці, і на Цейлоні їх теж можна зустріти, так як їх там давно і успішно вирощують. Ці дерева досягають дуже великих розмірів, і містять у своїй деревині камфорне масло, що отримується звідти методом дистиляції з водяною парою. Вже отримане ефірне масло поділяють на фракції, які мають різний склад. Це коричневе камфорне масло і біле камфорне масло . І саме біле камфорне масло, яке являє собою безбарвну, або світло-жовту маслянисту рідину, з дуже насиченим ароматом камфори використовують в аромотерапії та косметології. Якими ж властивостями володіє камфорне масло, корисно чи шкідливо? І те, і інше. Користь і шкода камфорного масла обумовлений природними властивостями цієї речовини. В склад ефірної олії камфорного дерева входять: монотерпени (л...